Over mij en Style de Dag

 

Een bezig bijtje, zo zou ik mijzelf omschrijven. Of ik nu bezig ben met inspiratie zoeken, in de tuin aan het rommelen ben of weer iets nieuws maken of uitproberen, ik zit niet snel stil.

Zo heb ik er ook erg van genoten om ons huis, wat ik samen met mijn vriend in 2018 kocht, helemaal te verbouwen. Een klein jaar zijn we bezig geweest, af en toe even doorbijten maar van zo’n uitdaging hou ik wel. Voor ons een knus en gezellig plekje waar we nog steeds met plezier wonen.

Tijdens zulke periodes of momenten vind ik het heerlijk om te hockeyen. Voor mij echt een moment waarop ik kan ontspannen. Al vanaf jongs af aan hockey ik bij Den Bosch waar ik nu 2 keer in de week te vinden ben.

Naast hockey vul ik mijn weekenden met vrienden en familie. De deur uit voor een terrasje, etentjes met vrienden of gewoon thuis op de bank lekker kletsen met wat wijntjes.

Kortom ik hou van gezelligheid om mij heen, zo ook tijdens een mooi feestje. Ik kijk er naar uit om voor jou een bijzondere dag of moment te stylen zoals je deze voor ogen hebt.

Dit maakt mij gelukkig

knusse avonden

mooie vakanties

werken met bloemen

Style de Dag is ontstaan vanuit een passie voor styling van evenementen. Door te werken voor verschillende gelegenheden blijf ik mijzelf verrassen en ontstaan er steeds nieuwe creatieve ideeën.

Ik hou er van om op mijn werkplek nieuwe concepten uit te werken, achter mijn bureau te schetsen en in winkels op zoek te gaan naar producten die de gewenste sfeer afmaken. Een perfectionist die het heerlijk vind om creatief en bedacht te werk te gaan. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik let op de kleine details en er van hou om jou te verrassen.

Hopelijk gaan wij deze uitdaging aan om jouw bijzondere dag of moment te stylen zoals je deze voor ogen hebt. 

0
Jouw Offerte