Contact

En… wat denk jij? Ben je er al uit of weet je juist niet welke stylingelementen jij terug wil laten komen? Ik ben nieuwsgierig naar de wensen en ideeën die je hebt.

Geheel vrijblijvend denk ik met je mee om jouw moment of dag tot in detail door te nemen zodat hier uiteindelijk een persoonlijk en gericht stylingplan uit komt.

Bruiloft

Een bijzonder moment waar je nog jaren met geluk aan wil terugdenken. Daarom voor vele ook zo belangrijk dat de styling perfect is. Een subtiel gestelde bruiloft of juist groots! Ik kijk er naar uit om jullie prachtige dag tot in de puntjes te verzorgen.

Babyshower

Wil jij in stijl je vrienden en familie uitnodigen voor een babyborrel of doopfeestje, de mommy to be in de watten leggen. Stuur me een berichtje zodat ik voor je juiste gelegenheid een passend advies kan geven.

Feestje

Let’s party!! Ik hou er van! Zo veel redenen om een feestje te geven! Voor je zoontje die zijn eerste verjaardag viert of het huwelijksjubileum van je ouders. Ik denk graag met je mee wat passend is voor de gelegenheid die jij wil vieren.

Styling op maat

Heb jij hele specifieke wensen, voor een categorie die hiernaast niet vermeld staat? Naar aanleiding van jouw verzoek werk ik een voorstel uit en zorgen we dat we jouw wensen kunnen realiseren en het een onvergetelijk moment gaat worden.

Ik hoor graag van je!

Ik ben geïnteresseerd in:

12 + 4 =

Ben jij nu net zo enthousiast geworden als ik, of ben je op zoek naar iets wat nog niet op de website staat? Een idee op maat of kom je er met de styling niet uit?

Neem dan contact met mij op.

Geheel vrijblijvend denk ik met je mee om jouw moment of dag tot in de details door te nemen zodat hier uiteindelijk een persoonlijk en gericht stylingplan uit komt.

0
Jouw Offerte