Feestje

 

Zo veel redenen om een feestje te geven!

Ga je bijvoorbeeld een 21 diner organiseren voor jezelf of als verrassing voor je zoon of dochter? En heb je zelf de middelen niet om de styling te verzorgen, ik kom het graag voor je stylen. Denk aan een verrassend welkomstbord, gestylde tafel met borddecoratie, gepersonaliseerde naamkaartjes en bloemen met kaarsen en waxines om in een fijne sfeer te dineren.

Of organiseer jij binnenkort een themafeestje in Jungle style. Thuis, op een evenementenlocatie of op een andere bijzondere plek? Naast de gezelligheid en lekkere hapjes wordt er steeds meer aandacht besteed aan de aankleding. De gasten ontvangen met een opvallend welkomstbord of juist via een rode loper met een mooie backdrop welke vervolgens als photobooth gebruikt word. Op de statafels decoratie passend bij het thema. Ik zie het al voor me, met enkele styling elementen komt het gekozen thema op verschillende plekken terug.

Voor welke gelegenheid het feestje ook is en of je nou thuis bent of een mooie ruimte hebt afgehuurd, het moet een fantastisch onvergetelijk feest worden!

Word jij ook al enthousiast van deze stylingelementen of heb jij zelf te gekke ideeën en weet je niet hoe je ze tot uiting moet brengen, neem dan contact met mij op! Dan gaan we samen aan de slag om van dit bijzondere moment een prachtige herinnering te maken.

0
Jouw Offerte