Babyshower

 

Ook bezig met het organiseren van een babyshower en heb jij zin om jouw zwangere vriendin of zus in de watten te leggen? Thuis, op een evenementenlocatie of op een andere bijzondere plek. Naast de gezelligheid, lekkere hapjes, mooie cadeaus en activiteiten wordt er steeds meer aandacht besteed aan de aankleding.

Maak de dag compleet met leuke en passende styling. Een verrassend welkomstbord, een gestylde tafel waar je heerlijk met z’n alle van bijvoorbeeld een high tea gaat genieten of een sweettable waar prachtige zoetigheden op gepresenteerd staan. Om het bijzondere moment geheel in stijl vast te leggen plaatsen we een gestylde backdrop.

Wil je bijvoorbeeld de babyshower stylen in de lievelingskleur van jouw zus of vriendin, dan ga ik dat voor jullie verzorgen. Of het nou groen, roze of blauw moet zijn, alles is mogelijk!

Word jij ook al enthousiast van deze stylingelementen of heb jij zelf te gekke ideeën en weet je niet hoe je ze tot uiting moet brengen, neem dan contact met mij op! Dan gaan we samen aan de slag om van dit bijzondere moment een prachtige herinnering te maken.

0
Jouw Offerte